Een unieke focus en visie op verhuur.

Rentio is een team van mensen dat dagelijks bezig is met het creëren van waarde voor huurder, verhuurder en professional.

Een klein team met grote ambitie

Een team van 12 met gigantisch veel ervaring in de vastgoedsector en de ontwikkeling van applicaties. De perfecte mix om de vastgoedsector een stap voorwaarts te laten nemen.

Onze klanten aan het woord

“Het regelen van de huurwaarborg is een belangrijke stap in het huurproces. Dit zo vlot mogelijk laten verlopen is cruciaal en dit zowel bij in- als uittrede. Tot voor kort botsten we geregeld op de problemen van de huidige oplossingen (extra kosten voor de huurder en tijdverlies bij vrijgave). Nu we gebruik maken van de Rentio huurwaarborg hebben we een grote vereenvoudiging gerealiseerd. Het 100% digitaal afsluiten wordt door alle partijen sterk gewaardeerd.”
Jo Verhofstadt- Sales Manager Immo VL
“Een op en top dienstverlening aanbieden is waar Hillewaere voor staat. Verhuurders kunnen vanaf dit jaar ook voor het privatieve beheer een beroep op ons doen. Rentio werd gekozen als partner om hier eveneens een top ervaring van te maken. Hun innovatieve smartphone app viel ons direct op. Snelle en efficiënte communicatie rond betalingen en herstellingen zijn hiermee mogelijk en er gaat niets verloren van belangrijke gegevens”
Ilke Van Litsenborgh - Verantwoordelijke verhuur
“Bij Immo Liv’it hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met rentmeesterschap. Om dit zo efficiënt mogelijk te realiseren, hebben we ervoor gekozen om dit met de tools van Rentio te doen. Wat ons vooral aanspreekt bij Rentio is de grote tijdswinst bij het opvolgen van betalingen en indexaties. Wij kunnen alvast getuigen dat de opstart van onze nieuwe dienst met Rentio een geslaagde combinatie is. Ook onze klanten en huurders weten dit sterk te appreciëren!”
Bert Van Huyck - Zaakvoerder Immo Liv'it
“Met Rentio hebben we de betalingsopvolging van huurgelden, voor onze panden in beheer, aanzienlijk kunnen vereenvoudigen. De omschakeling vroeg een aanpassing van alle partijen (huurders, verhuurders en ons kantoor) maar deze inspanning weegt duidelijk op ten overstaan van de tijdswinst die we daarna kunnen realiseren. Nu verlopen ook de indexaties van het huurcontract automatisch en worden we niet meer geconfronteerd met foutieve of laattijdige stortingen”
Ine Vermeeren - Zaakvoerder domoXim
“Iets meer dan een jaar geleden zijn wij gestart met het gebruik van “Mijnhuurprofiel” van Rentio. Onmiddellijk konden wij ervaren dat de bezoeken voor onze panden in verhuur en de selectie van kandidaat-huurders heel wat efficiënter liepen. De werkdruk binnen onze verhuurdienst onder controle houden is voor mij als zaakvoerder een belangrijke opdracht. Met ‘Mijnhuurprofiel’ hebben we een tool gevonden die ons daar effectief bij helpt.
Pieter Muylaert - Zaakvoerder Topo-Immo
“Sinds 2018 maken onze kantoren en onze kandidaat-huurders enthousiast gebruik van mijnhuurprofiel.be. Een groot voordeel voor onze klanten is dat zij aan de hand van hun persoonlijke huurprofiel nog sneller hun ideale huurpand op het spoor komen, wat zowel voor hen als voor ons een enorme tijdsbesparing betekent. Een onmisbare tool voor elk vastgoedkantoor dat zijn processen op een slimme, veilige en klantvriendelijke manier wil digitaliseren.”
Sofie Spriet - COO Dewaele Vastgoedgroep
“In verhuur draait veel rond timemanagement. Voor het deel ‘selectie van  kandidaat-huurders’ hebben we in ‘Mijnhuurprofiel’ van Rentio een zeer handig instrument gevonden om tijd te besparen. Vanop onze website kan men zich kandidaat stellen, de profielen komen bij ons binnen, zijn mooi leesbaar en kunnen op een professionele manier met de eigenaar besproken worden. ‘Mijnhuurprofiel’ is al een ruime tijd een vast onderdeel in ons verhuurproces en dit met succes”
Jan Daems - Zaakvoerder Domestic Makelaars
“Opvolgen van de betalingen en dit met een minimum aan werk en aan fouten bij het doorstorten naar de eigenaar. Dat zochten we op de markt van softwares voor beheer en dat vonden we bij Rentio. Een dossier is snel en eenvoudig aangemaakt en onze verhuurders en huurders zijn aangenaam verrast door de aangeboden service”
Lize Daniels - Verantwoordelijke beheer Palmers

Ons team

Wij vallen onder de noemer startup. Bij ons staat dit gelijk aan een losse sfeer, veel ondernemingszin en nog meer passie!
Bart
Frontend Developer/UX

Bart is onze eerste frontend dev en UX'er. Voor de rest koffie, sherry, design en zwemvijvers.

Dries
React Native Developer

React Native apps als voorgerecht en hoofdschotel. Stepje huren als dessert.

Gerry
Account manager

De saaie term account manager doet afbreuk aan onze energieke collega

Jan
Backend Developer

De backend link tussen Pater Damiaan, Frans Peeters en de Praagse lente

Jeroen
Founder/Sales

Jeroen heeft 2 soorten bloed. Ondernemers- en salesbloed. En het kruipt waar het niet gaan kan.

Joke
Support/Development

Multitasken tussen ontwikkelen en support geven! Het is er weinigen gegeven

Louis
Backend Developer

Zoon van zijn vader maar bovenal selfmade backend developer en binnenkort Poolmaster

Maxim
Frontend Developer

De jongste en binnenkort zeker ook de beste (padeller) van Rentio!

Peter
Founder/Developer

Ontwikkelaar/analist en vooral ondernemer. Vraag hem zeker naar zijn hondentrofeeën.

Steven
Product manager Index@work

Ondernemen, ontwikkelen, bedenken, ondersteunen, enz. Made in Limburg

Stijn
Founder/Product

Beetje product, beetjes sales, beetje project. Vanalles een beetje met hart en ziel.

Contacteer ons

Heb je een vraag over ons of onze applicaties?
Contacteer ons nu!

Bedankt! Jouw bericht is verstuurd!

Oops! Er is iets fout gegaan bij het versturen.

TELEFOON

+32 15 42 49 40

ONS KANTOOR

Zilverberklaan 2b
2820 Rijmenam BE

SALES

Ben je vastgoedmakelaar en wil je graag wat meer uitleg over onze producten en tarieven, dan kan je terecht bij Gerry - gerry@rentio.be of +32 470 57 35 75