FAST

The fastest loading speed

Een efficiënte verhuur administratie

Een volledig geautomatiseerde checklist die jou en de huurder snel en correct door alle administratie loodst.

Alle administratieve taken zitten in de checklist

Van contractgeneratie, over huurwaarborg en registratie. Alles digitaal en sneller dan ooit.

Met handige overzichten over alle panden te huur heen.

01
Dé checklist voor verhuur

Een checklist die zichzelf checkt

Rentio voorziet een checklist met alle belangrijke items die afgehandeld moeten worden alvorens je de huurder de sleutel wil geven. Deze lijst is bovenden gekoppeld aan de status van alle onderstaande digitale oplossingen.

02
Contracten opstellen

Een unieke contracten generator

Veel data vooraf ingevuld, een intuïtieve interface waar groen goed is en rood nog aan te vullen en de creatie van de pdf in enkele seconden? Dit hebben wij ontwikkeld met inbegrip van de volgende stap, het digitaal tekenen van dit contract.

03
Digitaal ondertekenen

Win giga veel tijd dankzij digitaal tekenen

Gedaan met alle partijen samen te brengen, achter hun veren te zitten om te tekenen, documenten in te scannen en te communiceren dat het in orde is. Kies enkel wie moet tekenen en wij doen echt al de rest.

04
Rentio huurwaarborg

De enige digitale huurwaarborg in België

Ook hier gaan we voor de 'zero-work' approach. Duid aan wie moet tekenen en Rentio laat iedereen tekenen, stuurt de betaaluitnodiging en laat iedereen weten dat de waarborg is gevestigd. Vrijgaves gebeuren bovendien binnen de 24 uur dankzij eid en itsme.

05
Plaatsbeschrijvingen

Bestel en volg de rest via de taakmodule

Bestel in- en uittredes via de checklist en wij versturen alle nodige info van het pand, huurders en eigenaar naar onze partner MEXP. Zij regelen alles met de partijen, laden de plaatsbeschrijving op en werken de taak af. Meer moet dat niet zijn.

06
Registratie van contracten

Rechtstreeks registreren bij MyRent

Rentio heeft een rechtstreekse koppeling met MyRent waardoor alle contracten en plaatsbeschrijvingen digitaal kunnen verstuurd worden ter registratie. De terugkoppeling en registratiebewijzen? Daar zorgen wij uiteraard voor.

07
Brandverzekering huurder

Brandverzekering voor de huurder met feedback voor jou

Bezorg de toekomstige huurder een mooi voorstel via Rentio Insurance. De huurder kan uiteraard alles online afsluiten, wij geven jullie een berichtje indien de verzekering in orde is EN we bieden jullie een mooie aanbrengersvergoeding erbovenop.

08
Energie overdracht

Overdracht + keuze uit alle aanbieders

De huurder kan (eventueel samen jullie op kantoor) de verschillende energie en telecom aanbieders, voorstellen online bekijken en met 1 klik beslissen. Ook hier krijgen jullie een mooie commissie op elk afgesloten contract.

Het regelen van de huurwaarborg is een belangrijke stap in het huurproces. Dit zo vlot mogelijk laten verlopen is cruciaal en dit zowel bij in- als uittrede. Tot voor kort botsten we geregeld op de problemen van de huidige oplossingen (extra kosten voor de huurder en tijdverlies bij vrijgave). Nu we gebruik maken van de Rentio huurwaarborg hebben we een grote vereenvoudiging gerealiseerd. Het 100% digitaal afsluiten wordt door alle partijen sterk gewaardeerd.

Wim Verboven
CEO Immo VL

Rentio heeft ook integraties met alle toonaangevende vastgoed CRM software