FAST

The fastest loading speed

Woningen onderhouden via taken en ons herstelnetwerk

Een uitgebreide taak module met alle broodnodige communicatie erbij.

Zelf (wederkerende) taken aanmaken voor jezelf of anderen met prio of voor later

Huurders kunnen via de app problemen melden met tekst en foto's

Besteed taken uit aan je eigen hersteller of het Keypoint herstelnetwerk

Communiceer met uitvoerders en volgers via commentaar bij de taken.

01
Volledige takenmodule

Taken voor jezelf en voor anderen

Maak taken aan voor jezelf of je huurders. Dit kunnen eenmalige taken zijn of wederkerende zoals een attest voor de reiniging van de CV-ketel. Bovendien kan je deadlines en uitvoerdatums toevoegen aan elke taak.

02
Huurders melden problemen

Krijg problemen snel en met foto's binnen

Huurders kunnen via hun app snel een probleem melden met een beschrijving en foto's die ze nemen met hun smartphone. Jullie krijgen een notificatie binnen in je dashboard en via mail. Zo kan je steeds snel handelen als het dringend is.

03
Besteed taken uit

Maak gerust gebruik van ons herstelnetwerk

Elke taak die je aanmaakt of binnen krijgt, kan je uitbesteden aan je eigen hersteller of aan onze partner Keypoint. Hun Repair netwerk covert heel België en is volledig gekoppeld met Rentio waardoor je steeds de status kan zien.

04
Communiceren

Deel commentaren en documenten met de volgers

Taken evolueren en daarom heeft Rentio het mogelijk gemaakt om te communiceren binnen een taak. Hierdoor kan elke uitvoerder en volger de commentaren en toegevoegde documenten zien. Een persoonlijke notitie kan uiteraard ook.

"Wij zijn heel tevreden met de ondersteuning die we krijgen van het support team van Rentio, het blijft een digitaal portaal, dus nu en dan hebben we wel eens een vraag.

Maar we krijgen telkens snel en deskundige hulp door het persoonlijke contact met Laura of Evi. Dat maakt dat wij het financieel en technisch beheer voor onze klanten nog correcter kunnen opvolgen."

Wendy Holvoet
Agence Verburgh