FAST

The fastest loading speed

Kies de beste huurder met Rentio

Krijg grip op je instroom van kandidaten, manage ze efficiënt en communiceer vlot.

Koppeling met je eigen website

Kies zelf de fases die passen bij je kantoor

Personaliseer je communicatie met de kandidaten.

01
Kandidaten registreren

Een online flow voor kandidaten

Kandidaat bezoeker en - huurders komen terecht in een online flow nadat ze via je eigen website interesse hebben getoond. Ze vullen hun kandidatuur in en wij berichten je bij nieuwe kandidaten.

02
Vergelijken

Een dashboard om overzicht te behouden

Tegenwoordig krijg je meer en meer bezoekaanvragen en kandidaturen binnen. Een reden te meer om goed het overzicht te behouden zo zeker de best mogelijke huurder niet uit het oog te verliezen.

03
Slepen per fase

Plaats kandidaten in de juiste fase

Wij tonen hun belangrijkste gegevens waardoor jij sneller kan beslissen om ze naar een verdere fase te slepen. Kandidaten die hun kandidatuur ingetrokken hebben, verbergen we bovendien automatisch.

04
Communiceren

Persoonlijke communicatie in bulk

Elke nieuwe fase verdient een communicatie naar de kandidaat. Deze is vooraf instelbaar per fase en is gepersonaliseerd per huurder en voorzien van je eigen kantoorlogo en contactgegevens.

Kandidaten versturen maandelijks +35.000 profielen via mijnhuurprofiel.be

Een huurprofiel opmaken gaat snel, is volledig mobiel en je behoudt zelf het overzicht in je Rentio Dashboard Pro

In verhuur draait veel rond timemanagement. Voor het deel ‘selectie van  kandidaat-huurders’ hebben we in ‘Mijnhuurprofiel’ van Rentio een zeer handig instrument gevonden om tijd te besparen.

Vanop onze website kan men zich kandidaat stellen, de profielen komen bij ons binnen, zijn mooi leesbaar en kunnen op een professionele manier met de eigenaar besproken worden. ‘Mijnhuurprofiel’ is al een ruime tijd een vast onderdeel in ons verhuurproces en dit met succes
Jan Daems
Zaakvoerder Domestic Makelaars