FAST

The fastest loading speed

Gewoon de beste manier om huurgelden te innen

Digitaal huurgelden opvolgen doe je via domiciliëringen, online betalingen en automatische aanmaningen

Tijd besparen voor de opvolging doe je bij de start: domiciliëren samen met Rentio

Rentio stuurt automatische aanmaningen op de belangrijkste momenten

Extra aanmaanmethodes via SMS, aangetekend schrijven, telefoon, chat, mail, ...

01
Betalingen instellen

Domiciliëring, bancontact, overschrijving, ...

Wederkerende en eenmalige betaalopdrachten instellen doe je in een mum van tijd. Kies zelf de methodes die bij elk type passen. Uiteraard geven wij aan wat het meest aangewezen is per betaling. Tip: domiciliëring bij wederkerende betalingen.

02
Huurder betaalt online

Huurder betaalt mobiel via app of online

De huurder krijgt betaaluitnodigingen via mail en de app. Betalen kan vervolgens heel simpel door de flow te volgen in de app, op de smartphone of op de laptop. Eens betaald, krijg jij onmiddellijk de bevestiging binnen.

03
Opvolging door Rentio

Rentio zorgt voor resultaten bij late betalingen

Rentio doet de eerste opvolgingen bij laattijdige betalingen zodat jullie de eerste 20 dagen zonder zorgen andere dingen kunnen doen. Uiteraard kan je alles wat Rentio doet mooi volgen in het overzicht.

04
Zelf actie ondernemen

Communiceer zelf op verschillende manieren

20 dagen na het overschrijden van de betaaldatum geven we jullie een seintje. Je kan dan kiezen voor chat, telefoon, mail, aangetekend schrijven of SMS om de huurder aan te manen. Alles wordt dan ook mooi bijgehouden in de historiek.

05
Overzichtelijk

Overzichten in alle vormen en maten

Overzichten van alle openstaande betalingen in kaartvorm of in lijsten. Historieken van alle uitbetalingen of van alle aangemaakte betaalopdrachten. Welke huurders hebben een domiciliëring ingesteld en welke betalen via bancontact. ...

06
Eigenaarsrapportage

Een financieel rapport voor elke eigenaar

Alle uitbetalingen voor elke eigenaar in een prachtig rapport met totalen, afhoudingen, details per pand en details van de commissies. Kies zelf voor welke periode en voor welke eigenaars en alles wordt via mail verstuurd.

Met Rentio hebben we de betalingsopvolging van huurgelden, voor onze panden in beheer, aanzienlijk kunnen vereenvoudigen. De omschakeling vroeg een aanpassing van alle partijen (huurders, verhuurders en ons kantoor) maar deze inspanning weegt duidelijk op ten overstaan van de tijdswinst die we daarna kunnen realiseren. Nu verlopen ook de indexaties van het huurcontract automatisch en worden we niet meer geconfronteerd met foutieve of laattijdige stortingen”

Ine Vermeeren
Zaakvoerder domoXim