Terug naar de vacatures

Senior Full-Stack Engineer

Full-time
,
Rijmenam / Berchem / Remote
Nu solliciteren

Jouw job

Het Rentio development team is op zoek naar een nieuwe teamgenoot. Je bent een ervaren full-stack developer en schrijft leesbare, onderhoudbare code. Je hebt een echte passie voor Node.js & React en bent mee met de laatste ontwikkelingen. Je komt terecht in een team van ervaren developers en zal werken aan complexe features met veel impact voor onze eindgebruikers. Als full-stack developer neem je de verantwoordelijkheid om een feature te bouwen van A tot Z - van backend tot frontend, hierbij kan je rekenen op ondersteuning van developers in het frontend en backend team.

We geloven er in mensen veel autonomie en verantwoordelijkheid te geven in hun werk. We verwachten dat je begaan bent met het product en de eindgebruiker en je zo doorheen het proces - van inschatting, tot oplevering en support - tekens meewerkt naar de ideale oplossing.

Jouw skills

Je hebt ervaring met in het schrijven van front- en backend applicaties;
Je hebt ervaring met TypeScript en ES6;
Je hebt kennis van OOP, design patterns, asynchroon programmeren;
Je bent vertrouwd met AWS & Serverless;
Je hebt ervaring met React, Redux en Saga;
Kennis van Loopback & Nest.js is een plus;
Je hebt ervaring met CI/CD tools zoals Bitbucket Pipelines of CircleCI;
Je kan integraties doen met third party API’s;
Je schrijft leesbare, onderhoudbare code;
Je denkt altijd in het belang van de eindgebruiker;
Je komt terecht in een snelgroeiende startup en kan snel schakelen om nieuwe features live te krijgen.


Ons aanbod

Rentio is een startup als geen ander. We zijn een klein team met tientallen jaren ervaring in de vastgoedsector en de ontwikkeling van applicaties. We zijn een snelgroeiende startup en je hebt de mogelijkheid om mee te groeien met Rentio. Je komt terecht in een team van ervaren developers waarmee je kan sparren. Naast flexibele werkuren, de mogelijkheid om van thuis te werken, en een leuk kantoor, bouwen we met ambitieuze mensen aan de digitalisering van de Belgische - en Europese - verhuurmarkt. We bieden je een competitief loon, met de mogelijkheid tot aandelenopties.

Overtuigd dat dit je job is of wens je meer info? Stuur een mailtje naar dries@rentio.be met je contactgegevens en we nemen snel contact met je op.